* Kristen Stewart Balkan *

Za Sve Fanove Ove Fantasticne Mlade Glumice
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Jumper: Sophie

Go down 
AuthorMessage
.But.Home.Is.Nowhere.
Dobrodosao/la!
Dobrodosao/la!
avatar

Posts : 74
Join date : 2009-12-28

PostSubject: Jumper: Sophie   Tue Dec 29, 2009 3:23 pm

Radnja

Od Njujorka do Tokija, od ruševina Rima do srca Sahare, sve je moguće za Dejvida Rajsa (Hejden Kristensen) dok ne počne da uviđa da njegova sloboda nije potpuna, da nije sam, već deo dugotrajnog, globalnog rata koji je pretnja opstanku njegove retke i izuzetne vrste. Dejvid Rajs je odrastao s tajanstvenom moći o kojoj mnogi sanjaju. On je potpuno mobilan, u stanju je da putuje kroz pukotine u prostoru i vremenu do bilo kog grada, bilo koje zgrade, bilo kog mesta koje zamisli.

Međutim, kada Dejvid otkrije još jednog mladića sličnog sebi, žustrog svetskog putnika po imenu Grifin (Džejmi Bel), istina počinje da se otkriva. On nije usamljeno čudo prirode, već deo dugog niza genetskih anomalija poznatih kao Skakači, od kojih nijedan nije siguran. Dejvida je identifikovala tajna organizacija koja se zaklela da će ubiti njega i sve Skakače. On će postati beozobzirno progonjen u trci preko čitave planete – i postati ključni igrač u borbi koja besni kroz vekove, nevidljiva za najveći deo čovečanstva.
Back to top Go down
View user profile
 
Jumper: Sophie
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sophie Hamilton
» SHARE KOH MGA BOSS.X2-01 KEYPAD problem w/ jumper
» s5263 samsung display rambol done sa jumper...
» 3500c mic problem done sa jumper...
» nokia 6303 PA jumper

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
* Kristen Stewart Balkan * :: Kristen Stewart :: Njene Uloge/Her Roles-
Jump to: